Vstup pouze pro odborníky

Vstupujete na stránky, které jsou určeny odborníkům ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění. Prohlašuji, že jsem se seznámil/a s definicí odborník dle § 2a zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem odborníkem ve smyslu této definice. Potvrzuji, že jsem se seznámil s riziky, jimž se jiná osoba než odborník, vystavuje, pokud vstoupí na stránky určené převážně pro odborníky.

Nutridrink PlantBased

Představujeme naši první rostlinnou výživu k popíjení.

  • Vzhledem k tomu, že počet lidí, tím pádem i pacientů upřednostňujících nemléčnou rostlinnou stravu roste1,2 a my si uvědomujeme individuální potřebu řešení nutričních potřeb Vašich pacientů, přinášíme na trh jedinečný rostlinný přípravek Nutridrink PlantBased.
  • Nutridrink PlantBased je vysokoenergetická nutričně kompletní výživa s mixem kvalitních hrachových a sójových proteinů.
  • Nutridrink PlantBased je nemléčná výživa k popíjení, vhodná pro pacienty s intolerancí laktózy a lepku a vegany. 


 

Reference: 1. Melina V, Craig W, Levin S. Position of the Academy of Nutrition and Dietetics: Vegetarian Diets. J Acad Nutr Diet. 2016; 116(12):1970-1980. 2. https://www.vegansociety.com/news/media/statistics/worldwide. Accessed Aug 23, 2023. 

Odběr novinek Nutricia Odběr novinek

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Napište nám