Vstup pouze pro odborníky

Vstupujete na stránky, které jsou určeny odborníkům ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění. Prohlašuji, že jsem se seznámil/a s definicí odborník dle § 2a zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem odborníkem ve smyslu této definice. Potvrzuji, že jsem se seznámil s riziky, jimž se jiná osoba než odborník, vystavuje, pokud vstoupí na stránky určené převážně pro odborníky.

Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK™

rádi bychom Vám představili novinku měsíce února – uvádíme na trh současnou recepturu mlék Nutrilon® Profutura® v novém designu a prémiovém 100% recyklovatelném balení. V rámci inovace se mění i název mlék na Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK™.

Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK™ si zachovává původní nejpokročilejší recepturu v rámci mlék Nutrilon. 

NOVÉ STUDIE PROKAZUJÍ, ŽE NUTRILON® PROFUTURA® DUOBIOTIK™:

  • zlepšuje u dětí stravovací návyky – sytost, apetit a reakci na potraviny a to díky unikátní kombinaci prebiotik a postbiotik1
  • přispívá k lepší gastrointestinální toleranci2-6 - díky přítomnosti β-palmitátu dochází k lepšímu trávení a ke snížení rizika zácpy3. Je vhodná pro děti, které nemohou být plně kojeny dle doporučení pediatra
  • má vliv na snížený výskyt koliky2 - dochází ke snížení pravděpodobnosti výskytu až 8x díky unikátní kombinaci prebiotik7 a postbiotik8
  • snižuje riziko infekcí9-14 dýchacích cest9, gastrointestinálních infekcí10-13 a infekcí u kojenců na různé úrovni imunity14 díky obsahu HiMOs 2´FL a 3´GL9, prebiotik scGOS/lcFOS (9:1)10-13 a postbiotik14

HiMOs = human-identical milk oligosaccharides, oligosacharidy identické s oligosacharidy v mateřském mléce 2´FL = 2´fukosyllaktóza; 3´GL = 3´galaktosyllaktóza, kterou přináší náš unikátní proces

Nutrilon® Profutura® jako jediná řada mlék na českém trhu obsahuje HiMOs 2´FL a 3´GL v rámci pokračovacích kojeneckých a batolecích mlék k 12/2021.


 

REFERENCE: 1. Vereijken C, et al. 2017. Poster at the N&G conference, Amsterdam and submitted for publication. 2. Rodriguez-Herrera A, et al. Nutrients. 2019;11(7):1530. 3. Miles AM & Calder PC. Nutr Res. 2017;44:1–8. 4. Bronsky J, et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr, 2019,68:742–760. 5. Delplanque B, et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2015;61:8–17. 6. Kennedy K, et al. Am J Clin Nutr. 1999;70:920–927. 7. Gibson G, et al. Nat Rev Gastroenterol Hepatol. 2017;14:491–502. 8. Salminen S, et al. Nat Rev Gastroenterol Hepatol. 2021;18:649–667. 9. Reverri EJ, et al. Nutrients. 2018;10:1346. 10. Bruzzese E, et al. Clinical Nutrition, 2009;28:156–161. 11. Arslanoglu S, et al. J Nutr. 2008;138:1091–5. 12. Arslanoglu S, et al. J Nutr. 2007;137:2420–2424. 13. Chatchatee P, et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr, 2014;58(4):428–437. 14. Thibault H, et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2004;39(2):147–152.

Ke stažení
PDF
Nutrilon přehled základních mlék5.87 MB
Odběr novinek Nutricia Odběr novinek

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Napište nám