Vstup pouze pro odborníky

Vstupujete na stránky, které jsou určeny odborníkům ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění. Prohlašuji, že jsem se seznámil/a s definicí odborník dle § 2a zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem odborníkem ve smyslu této definice. Potvrzuji, že jsem se seznámil s riziky, jimž se jiná osoba než odborník, vystavuje, pokud vstoupí na stránky určené převážně pro odborníky.

Nutrini Multi Fibre s vlákninou

V Nutricii věříme v sílu výživy a proto neustále přinášíme inovativní řešení pro děti a pacienty se speciálními nutričními potřebami. Rádi bychom Vám představili novinku v oblasti dětské enterální výživy - Nutrini Multi Fibre, 12x500 ml.

Nutrini Multi Fibre je izokalorická, nutričně kompletní sondová výživa pro děti od 1 do 6 let s unikátní směsí vlákniny MF6™.

  • Doplňuje dětem chybějící energii (101 kcal/100 ml)
  • Obsah bílkovin přizpůsoben potřebám dětí (2,5 g/100 ml)
  • Optimalizuje střevní mikrobiom díky obsahu unikátní směsi vlákniny MF6™1
  • Dobrá tolerance díky nízké  osmolaritě (205 mOsmol/l)2
  • Nový praktický a ergonomický formát Optri Bottle


Unikátní směs rozpustné a nerozpustné vlákniny s prebiotickým účinkem1
a účinkem pro redukci zácpy3, průjmu4 a nadýmání5

Rozhodovací strom pro volbu sondové výživy

Preskripční podmínky enterální výživy pro děti od 1 do 6 let – sondová výživa

*PED = dětské lékařství, praktické lékařství pro děti a dorost
**Při dodržení doporučené ceny pro pacienta



REFERENCE: 1. Guimber D, Bourgois B, Beghin L, et al. Effect of multi fibre mixture with prebiotic components on bifidobacteria and stool pH in tube-fed children. Br J Nutr. 2010 Nov; 104(10):1514–1522. 2. Braegger C, Decsi T, Dias JA, et al. Practical approach to paediatric enteral nutrition: a comment by the ESPGHAN committee on nutrition. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2010;51(1):110-122. 3. Trier. R, Wells. JCK, Thomas. A. Effects of Multi Fibre Supplemented Paediatric Enteral Feed on Gastrointestinal Function, J Pediatr Gastroenterol Nutr, 1999; 28(5):595. 4. Wierdsma NJ, Kruizenga HM, Droop A, et al. Een vergelijking van een voeding met guargom met een voeding met vezelmix [Comparison of two tube feeding formulas enriched with guar gum or mixed dietary fibres]. Ned Tijdschr Diësten 2001;56:243-247. 5. Silk DB, Walters ER, Duncan HD, et. The effect of polymeric enteral formula supplemented with a mixture of six fibres on normal human bowel function and colonic motility. Clin Nutr 2001;20:49–58.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Uvedené přípravky jsou potraviny pro zvláštní výživu – potraviny pro zvláštní lékařské účely pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí. Přípravky musí být užívány pod dohledem lékaře. MATERIÁL JE URČEN POUZE PRO ODBORNOU VĚŘEJNOST – NENÍ URČEN PRO PACIENTY, ANI ŠIROKOU VEŘEJNOST.

Odběr novinek Nutricia Odběr novinek

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Napište nám